Taalcursus Japans!

In samenwerking met Taallessen Rotterdam bieden we verschillende cursussen aan voor mensen die Japans willen leren. De lessen worden in het Nederlands (of in het Engels of Zweeds, op verzoek) gegeven door een ervaren docent van 25 jaar die beide talen vloeiend spreekt.
De lessen zijn gemaakt naar het model van de 'Japanese Language Proficiency Test'; een internationaal erkend taalvaardigheidsexamen dat jaarlijks in verschillende landen wordt gehouden in opdracht van het Japanse Ministerie van Educatie. Deze cursus heeft vijf niveaus:

N5 ・ Beginner. De cursist kent 70 kanji, 700 woorden, en de hiragana en katakana-schiften. Bij onze cursussen zien wij dat de meeste leerlingen tussen de 15 en 25 lessen nodig hebben om op dit niveau te komen.
N4 Lichtgevorderd. De cursist kent 300 kanji en 1500 woorden.
N3 ・ Gevorderd. De cursist kent 1000 kanji en 5000 woorden.
N2 ・ Vloeiend. De cursist kent 1500 kanji en is in staat zich vloeiend uit te drukken in het Japans.
N1 ・ Academisch. De cursist kent ten minste 2200 kanji en is in staat op een academische manier teksten te schrijven en analyseren.

Bij JN Connect! gebruiken wij lesmateriaal dat speciaal is ontwikkeld voor het deze vijf niveaus. Wij verzorgen het materiaal; dus het kopen van duren lesboeken is niet nodig!

mail naar contact@jnconnect.com

Prijzen, Locaties en Opties

De meeste lessen worden gegeven bij de docent, op 5 minuten loopafstand van Rotterdam Centraal Station. Het is ook mogelijk dat de docent naar jouw huis komt.
Een cursus bestaat uit 15 lessen van 1.5 uur (dus 22.5 lesuren in totaal. Elke cursist krijgt toegang tot een online leerplatform waar op een slimme manier woordjes geoefend kunnen worden.
Kies uit de volgende opties:

- Groepslessen (vanaf 4 personen) EUR 250,- per persoon
- Privelessen (1 persoon) mail voor een offerte.

Korting voor grote groepen is mogelijk!

mail naar contact@jnconnect.com

Skypelessen

Vooral handig voor mensen die in andere delen van het land wonen. We bieden bij JN Connect! ook cursussen via Skype aan. Tijdens een skypesessie neemt de docent met jou de grammatica door en wordt aandacht besteed aan de uitspraak. Vervolgens pas je de grammatica toe door opdrachten te maken en eigen zinnen te maken; die de docent vervolgens met jou doorneemt. De cursus bestaat uit 15 lessen van 1.5 uur (dus 22.5 lesuren in totaal). Kies uit de volgende opties:

- Kleine groepen (2 tot 4 personen) EUR 250,- per persoon
- Privelessen (1 persoon) mail voor een offerte.


mail naar contact@jnconnect.com

Zelfstudie cursus

Ideaal voor mensen met onregelmatige werkschema's of mensen met weinig tijd! De cursist krijgt via e-mail het lesmateriaal toegestuurd, en krijgt toegang tot een online leerplatform. Vervolgens kun je 5 keer een chatsessie (video of tekst) aanvragen met de docent waarin je in 30 minuten vragen kunt stellen.

-Zelfstudiecursus niveau N5: EUR 150,- per persoon
-Zelfstudiecursus niveau N4A: EUR 150,- per persoon
-Zelfstudiecursus niveau N4B: EUR 150,- per persoon
Hogere niveau's op aanvraag.

mail naar contact@jnconnect.com

Vertaalbureau

Wilt u een product kopen op een website maar is alles Japans? Wilt u een brief schrijven aan een Japans bedrijf? Alle opdrachten zijn welkom bij ons vertaalbureau!
We vertalen zowel Japans-Nederlands, Nederlands-Japans als Japans-Engels en Engels-Japans. De prijs is afhankelijk van de soort opdracht.

Neem contact met ons op via contact@jnconnect.com